Close

Mobil-padlórendszerek

inovation | design | creative

 

Tel.: +36/70/4080734

Mobil-padlórendszerek

praktikus | egyedi | kreatív

 

Tel.: +36/70/4080734

 

Mobil padlórendszerek tervezése és kivitelezése garanciával!

Cégünk 2017-ben kezdett el mobil ipari padlóburkolatokkal foglalkozni. Kezdetben garázsok, raktárak, üzem csarnokok, autó-gumi szerelő műhelyek, irodák burkolásával foglalkoztunk, de a munkáink során felmerülő igényekhez igazodva kiállítási standok, teraszok, erkélyek, sportpályák, autó-motor sportban használatos mobil burkolatokra is megoldást kínálunk!

Ügyfeleink elégedettsége igazolja hogy könnyű és gyors telepíthetősége, gazdag színvilága mellett számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amely versenytársaihoz képest egyedülálló a piacon.

Nálunk megtalálták a megoldást a poros beton,a felpattogó műgyanta naponta felmerülő problémájára,rendkívül nagy terhelhetősége,könnyű tisztán-tarthatósága, meleg burkolat révén jelentős fűtési energia megtakarítás miatt egyre népszerűbb a kis és középvállalkozások körében!

FELMÉRÉS

A helyszíni felmérés a munkánk egyik sarkalatos pontja, a helyszín szemrevételezésekor és az egyeztetést követően tudunk pontos személyreszabott ajánlatot adni a kivitelezésről és az ajánlott termékről.

EGYEZTETÉS

A megbeszélések során igyekszünk az ügyfeleink számára a legoptimálisabb megoldást választani. A lehetséges termékekből kiválasztani a leginkább megfelelőt. A felmerülő igények és lehetőségek alapján professzionális munkát ajánlani.

KiVITELEZÉS

A kivitelezés során alkalmazkodunk az igényekhez. Rugalmas és problémamegoldó hozzáállásunkkal igyekszünk a munkálatokat lehető legrövidebb idő alatt, szakszerűen megvalósítani. Számos esetben bizonyítottuk, hogy nem jelent számunkra problémát az sem, hogy a helyszín egyik felében mi dolgozunk, a másik térészben pedig a munka zavartalanul folyik tovább. Büszkék vagyunk a munkánkra, így számunkra csak a tökéletes kivitelezés az elfogadható.